KIRŞEHİR / KAMAN - Kaman İmam Hatip Ortaokulu

Yok
Yeni Mahalle Lozan Caddesi No30 Kaman/KIRŞEHİR
Vizyon
Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak. Başarıyı eğitimin tüm alanlarına yaymak.
Misyon
Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını; bilgi çağına uygun, örnek ve öncü bir eğitimle, çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerimizi bilgili, dürüst, erdemli, sorumluluk sahibi, öz güveni olan; milli, manevi, ahlaki, kültürel ve insani değerlere bağlı; sevgi, saygı, şefkat ve yardımlaşma duygularına sahip; “Vatanını, Bayrağını, Milletini, ailesini ve insanları severek yeşeren kaliteli gençler olarak yetiştirmektir.”
Başarılar
2017 Genç Sada Kur´an-ı Kerim-i Güzel Okuma Yarışmasında İl Birinciliği 2017 Genç Bilaller Güzel Ezan Okuma Yarışmasında İl İkinciliği 2017 Mevlid-i Nebi Etkinlikleri Siyer yarışmasında İl Birinciliği 2016 İlçe Küçük Erkekler Bocce Yarışma Birinciliği. 2016 İlçe Küçük Kızlar Bocce Yarışma Birinciliği. Kutlu Doğum Haftası Ortaokullar Arası Hadis Yarışması Birinciliği. Kutlu Doğum Haftası Ortaokullar Arası Şiir Okuma Üçüncülüğü. Kutlu Doğum Haftası Ortaokullar Arası İlahi Söyleme Üçüncülüğü. İbadet Rehberi Kitap Okuma Yarışması il 18. ve 47.olarak ilk 50 öğrenci arasında olması. Ufka Yolculuk 1001 Hadis okuma Sınavında il birinciliği ve üçüncülüğü. Geleneksel Oyunlar kapsamında Finale çıkma Başarısı. Resmi olmayan sonuçlarda ilçe genelindeki tüm köy ve merkez okullar içinde ilçede ilk üç okul arasında girme başarısı elde etmiştir.
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
BAŞLAMA:08.20 BİTİŞ:14.40
Kaloriferli
ADSL (1 Mbit)
ARAPÇA-İNGİLİZCE
Pansiyon Bilgileri
YOK
0 - -
Kırşehir´den her saat minibüsler gelmekte.
İlçe Merkezinde bulunmaktadır.
İl merkezine 53 km. İlçe merkezine 150 metre
151 Öğrenci
Okulun TYT/AYT Başarı Durumu
TEOG Sınavında İlçe genelinde ilk üç okul içerisindedir. 2017 Nisan TEOG Sınavında Türkiye Birincisi öğrencimiz vardır.
Bocce Yarışması- İlçe Geleneksel Çocuk Oyunları Futbol Turnuvaları
Diğer Hususlar