Kaman İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak. Başarıyı eğitimin tüm alanlarına yaymak.

Misyon: Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını; bilgi çağına uygun, örnek ve öncü bir eğitimle, çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerimizi bilgili, dürüst, erdemli, sorumluluk sahibi, öz güveni olan; milli, manevi, ahlaki, kültürel ve insani değerlere bağlı; sevgi, saygı, şefkat ve yardımlaşma duygularına sahip; “Vatanını, Bayrağını, Milletini, ailesini ve insanları severek yeşeren kaliteli gençler olarak yetiştirmektir.”

Başarılar: Mesleki Yarışmalarda İl 1.liği Resmi Olamayan Sonuçlarda LGS Kaman 1.liği Sosyal, Kültürel, Sportif ve Proje Yarışmlarında İlçe ve İl 1.likleri

Saatler: BAŞLAMA:08:30 BİTİŞ:15:40
Isınma: Kaloriferli(Doğalgaz)
Yabancı Dil: ARAPÇA-İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Kaman merkeze en yakın ortaokuluz.
Okulun Sınav Başarı Durumu: LGS Sınavında İlçe genelinde birincilik il genelinde üçüncülük içerisindedir. 2017 Nisan TEOG Sınavında Türkiye Birincisi öğrencimiz vardır.
Sportif Etkinlikler: HER BRANŞTA SPORTİF FAALİYETİMİZ BULUNMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler: HER SENE TÜBiTAK KAPSAMINDA BİLİMSEL ÇALIŞMALARDA BULUNMAKTAYIZ.
Proje Çalışmaları: ERDEM PROJESİNDE KIRŞEHİR´İMİZİ İLK TEMSİL EDEN TEK OKULUZ
Kontenjan Bilgileri: 90 Öğrenci
Diğer Hususlar: Okul bahçesinde etrafı kapalı voleybol-basketbol sahası. Yeşil Ağaçlık Bölümü

Telefon - (386) 712-8080

Belgegeçer -

WEB - https://kamanimamhatiportaokulu.meb.k12.tr

Adres - YENİ MAH. LOZAN CAD. KAMAN İMAM HATİP ORTAOKULU BLOK NO: 26 İÇ KAPI NO: 1 KAMAN / KIRŞEHİR

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezinde bulunmaktadır.

Ulaşım Kırşehir´den her saat minibüsler gelmekte.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 53 km. İlçe merkezine 150 metre